logo beutifloor
Laminaat en leggen
Waarom Auwers vloeren

Bij Auwers Vloeren streven wij naar  de hoogste kwaliteit. Daarom verkopen wij alleen PVC- en laminaatvloeren die  het Nederlandse TÜV-keurmerk hebben en NSG-gecertificeerd zijn. Deze keurmerken zorgen ervoor dat onze vloeren en ondervloeren voldoen aan de strenge eisen voor voldoende geluidsisolatie, plaat- en toplaaghardheid. Met ruim 22 jaar ervaring hebben wij ons bewezen als  specialist op vloergebied. Wij hebben alles in eigen beheer, onze ervaren verkoopspecialiste informeert u over de diverse mogelijkheden in de harde vloeren en de juiste ondervloer. We garanderen je niet alleen een topkwaliteit vloer, maar ook een vloer die met de grootste zorg en precisie is gelegd. Kwaliteit kost tijd!

Garantie: vloeren en legservice

Wanneer u uw vloeren bij Auwers Vloeren aanschaft, kunt u vertrouwen op onze uitgebreide garantie. Op al onze vloeren zit een Unilin-garantie van minimaal 20 jaar. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een duurzame vloer, van hoge kwaliteit die  jaar na jaar in onberispelijke staat blijft. Bovendien wordt op elke vloer die door onze eigen legservice wordt gelegd, een plaatsingsgarantie van 5 jaar gegeven. Mocht er onverhoopt toch een technisch defect aan uw laminaat- of PVC-vloer optreden, dan garanderen wij een gratis reparatie binnen 48 uur.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Om ervoor te zorgen dat we u optimaal kunnen helpen, vragen we u om een reservering te maken voor een bezoek aan onze showroom. We werken uitsluitend op afspraak om de kosten laag te houden. Net als onze website is onze showroom zo ontworpen dat het minimale onderhoud vereist. Dankzij deze besparingen kunnen we u een vloerbedekking van de hoogste kwaliteit aanbieden, maar dan wel tegen een betaalbare prijs.

Winkel showroom, Forepark Den Haag.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij op afspraak. Dagelijks bereikbaar van 9.00 t/m 21.00 uur. o6-14142413