vloerenbedrijf
Vloerenbedrijf Auwers vloeren

Familie bedrijf Auwers vloeren heeft een lange geschiedenis, van meer dan 20 jaar. Het is begonnen met Auwers onderhoud. In de tijd voor de crisis legde deze groep zich toe op totaalrenovatie van oude huizen met verkoop als doel. De opdrachtgevers waren makelaars, particulieren en bedrijven. Vanuit Auwers onderhoud ontstond Laminaatzogelegd.nl Onder deze naam hebben wij meer dan 15 jaar met veel plezier, onze klanten ten dienste gestaan. Hans Auwers keek net als een van zijn voorvader naar de toekomst.

Door het aanbod, in de groeiende markt van harde vloeren, was het niet meer alleen laminaat vloeren, er kwamen zoveel nieuwe soorten vloeren bij. Zoals  klik PVC, parket lamelparket, tegel laminaat en natuurlijk nog de meest verkochte harde vloer, laminaat. Hier hoorde een andere bedrijf naam bij.

Sinds 5 juli 2018 is onze naam van ons vloerenbedrijf veranderd in Auwers Vloeren. Deze naam geeft voor onze klant meer duidelijkheid in de vele soorten vloeren die er zijn, die wij verkopen en leggen.