vloerenbedrijf
Vloerenbedrijf Auwers vloeren

Auwers Vloeren, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar, heeft een indrukwekkende transformatie doorgemaakt. Oorspronkelijk begonnen als Auwers Onderhoud, richtten we ons op de totaalrenovatie van oude huizen met als doel deze te verkopen. Onze klanten waren makelaars, particulieren en bedrijven.

Vanuit deze ervaring ontstond Laminaatzogelegd.nl. Onder deze naam hebben we meer dan 15 jaar met veel plezier onze klanten bediend. Net zoals één van zijn voorvaderen, keek Hans Auwers altijd naar de toekomst.

Al snel werd het duidelijk dat de markt voor harde vloeren aan het groeien was. Het was niet langer alleen maar laminaat wat de klok sloeg. Er kwamen zoveel nieuwe soorten vloeren bij, zoals klik PVC, parket lamelparket en tegel laminaat. En natuurlijk bleef de meest verkochte harde vloer, laminaat, een belangrijk onderdeel van ons aanbod.

Met deze veranderingen in het aanbod, voelden we dat een andere bedrijfsnaam beter zou passen. Een naam die duidelijkheid zou bieden aan onze klanten over de vele soorten vloeren die we verkopen en leggen.

En zo geschiedde: sinds 5 juli 2018 is onze naam veranderd in Auwers Vloeren. Een naam die de lading dekt en die onze passie voor vloeren uitstraalt. Of je nu op zoek bent naar een klassieke houten vloer of een modern klik PVC, bij ons ben je aan het juiste adres. We kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte vloer voor jouw huis te vinden!