Prijs per m2 inclusief:

Laminaat

Ondervloer

Plinten inclusief bij legservice

Inclusief btw

Lid Thuiswinkel. org
A merk laminaat
Gecertificeerde leggers
100% Quick Step verkoop

DE SERVICE VAN AUWERS VLOEREN IN DE GEHELE RANDSTAD

Kiest u voor onze legservice inclusief laminaat, dan leggen wij voor u de laminaatvloer inclusief de standaard ondervloer en de houten, gelamineerde plakplinten. U krijgt dit voor een vaste prijs pervierkante meter. U betaalt dus geen voorrijkosten en krijgt geen verrassingen achteraf. Met Quick-Step-laminaat krijgt u de beste kwaliteit laminaatvloeren met een garantiecertificaat.
Uw vloer gaat met gemak 15 jaar mee!


Auwers Vloeren levert en legt laminaat uit 2 collecties: Quick-Step en Beautifloor. Beautifloor-laminaatvloeren hebben dezelfde patent clickverbinding als Quick-Step laminaatvloeren, eenvoudig te monteren, de collectie heeft in totaal maar liefst 24 aantrekkelijke actuele decors. Beautifloor is ontwikkeld en geproduceerd door Quick Step en heeft dezelfde specificaties als de Creo en Classic.

Strak gelegd door onze gecertificeerde laminaatlegservice

Auwers Vloeren bestaat uit een professioneel team van gecertificeerde parketteurs. Kiest u er voor om uw vloer te laten leggen, dan hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij leggen uw vloer perfect, zoals dat hoort. Daarbij ontvangt u ook 2 jaar leggarantie op uw vloer. Treedt er binnen 2 jaar toch een oneffenheid op? Dan lossen wij dat kosteloos voor u op. Onze service Inclusief leggen,  betekent ook echt inclusief leggen. Dus geen extra kosten.

PRIJS/M2 INCLUSIEF:

Laminaat
Ondervloer
Plinten en legservice
Inclusief BTW

KLIK OP DE SERIE EN BEKIJK DE BESCHIKBARE VARIANTEN:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Auwers Vloeren levert het laminaat plus de legdienst met kwaliteitsgarantie. Mail ons het aantal te leggen vierkante meters, dan ontvangt u gratis een vrijblijvende offerte. De eerste stap maken naar een prachtige nieuwe vloer?

    Contact opnemen?