Laminaat van superieure kwaliteit

kosten laminaat leggen
Kwaliteit van onze vloeren

Beautifloor & Quick step laminaatvloeren bestaan uit vier lagen. De toplaag van het laminaat is een uiterst sterke, kras en vochtbestendige HDF-plaat. De decor laag is een foto met een zeer hoge resolutie van echte houten planken, die op elk detail is nagebootst. De toplaag is afgewerkt met een harde hars en daarbovenop, nog eens een kras & waterbestendige toplaag die de vloer beschermd, tegen krassen en weersinvloeden van buitenaf.
De kwaliteit van de hardheid van een toplaag van een plank is aangeduid met letters en cijfers, WK32 of WK34. Beautifloor en Quick step laminaatvloeren hebben de hoogste kwalificatie in de hardheid van de toplaag van de plank. Deze hardheid is gegarandeerd, door het TÜV keurmerk.

De meeste laminaatvloeren die worden verkocht, hebben geen TÜV keurmerk. In bouwmarkten en outletstores, vindt u laminaatvloeren die aangeven een kwalificatie WK34, of zelfs hoger te hebben. Het staat zelfs op de verpakkingen van de laminaatvloeren vermeld. Mag dit zomaar, ja de vloeren van dit soort leveranciers zijn gekeurd in het land van herkomst, India, China, et cetera.
Als laminaat merken een Nederlands TÜV keurmerk hebben, dan weet u als consument zeker dat de opgegeven hardheid van de laminaatplank is gegarandeerd.

Een kwalificatie hoger dan WK34 is in Nederland niet verkrijgbaar, althans niet met het Nederlandse TÜV keurmerk.

Auwers vloeren verkoopt uitsluitend laminaat, pvc, ondervloeren, die zijn gekeurd door TÜV en stichting geluidshinder(NSG) 

Offerte opvragen →