Uniclic verbinding van onze laminaatvloeren

kosten laminaat leggen
Uniclic klik verbinding van onze vloeren

Wist je dat er laminaatvloeren bestaan die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook nog eens buitengewoon duurzaam? Dat klopt! Beautifloor en Quick Step hebben een uniek Uniclic systeem ontwikkeld dat zorgt voor een ongeëvenaarde treksterkte. Dit betekent dat de vloeren bestand zijn tegen de tand des tijds en je er jarenlang van kunt genieten.

 

Verhuisvriendelijk

En er is meer. Stel, je besluit te verhuizen. Normaal gesproken zou je dan afscheid moeten nemen van je geliefde laminaatvloer. Maar met de vloeren van Beautifloor en Quick Step is dat verleden tijd. Je kunt de vloer namelijk zonder enige schade uit elkaar halen en op de nieuwe locatie weer monteren. Zo kun je nog langer genieten van je prachtige vloer. Hoe handig is dat?

 

Vloerverwarming en -koeling

Maar er is nog een reden waarom Beautifloor en Quick Step laminaatvloeren zo populair zijn. Ze zijn namelijk ook nog eens perfect geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Dankzij de speciale opbouw van de plank wordt de warmte snel opgenomen, waardoor de ruimte snel op temperatuur is. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens energiezuinig. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

 

Bestand tegen een stootje

En last but not least, deze laminaatvloeren zijn dankzij de keiharde slijtlaag bestand tegen een stootje. Of je nu kinderen of huisdieren hebt, of gewoon een beetje onhandig bent, deze vloeren kunnen het hebben. Dus geen zorgen meer over krassen of deuken, deze vloeren blijven er altijd als nieuw uitzien. Kortom, Beautifloor en Quick Step laminaatvloeren zijn de perfecte keuze voor iedereen die houdt van stijl, comfort en duurzaamheid.

 

 

 

 

Offerte opvragen →