Ondervloer voor PVC of laminaat

kosten laminaat leggen
Ondervloer voor PVC en laminaat

Ondervloer voor PVC en laminaat

Heb je een appartement, ben je lid van een woningbouwcorporatie of een Vereniging van Eigenaars (VvE)? Dan is het NSG-keurmerk voor vloeren en ondervloeren een must. Dit keurmerk geldt niet voor eengezinswoningen of vrijstaande huizen, maar is een cruciale factor voor de rest.

Met het NSG-keurmerk zie je in één oogopslag de reductiewaarde en op welke basisvloer het kan worden toegepast. Auwers vloeren, leverancier van onder andere laminaat, pvc en ondervloeren, maakt gebruik van dit keurmerk en wordt door de NSG gecontroleerd op basis van het vereiste onderzoeksrapport.

Als vloerenleverancier zijn we verplicht om jou, als consument, correct te informeren over de eisen die gesteld worden door de Stichting Geluidshinder. Zo weet je zeker dat de door ons geleverde pvc, laminaat of ondervloeren voldoen aan alle regels van VvE-beheer en woningbouwcorporaties.

Helaas hebben veel ondervloeren die worden verkocht geen keurmerk van de Stichting Geluidshinder. Zie je een getal hoger dan 10DB op de verpakking van de ondervloer (bijvoorbeeld 18db of 21db)? Dan heeft deze ondervloer geen NSG-keurmerk en voldoet het niet aan de voorschriften van VvE en woningbouwcoöperaties.

Let dus goed op! In de verkoop van ondervloeren speelt helaas een grote factor van onwetendheid. Er worden regelmatig ondervloeren verkocht met onzinnige kwalificaties, die niet het beloofde resultaat opleveren, maar wel de prijs voor een rol ondervloer onnodig opdrijven. Kies dus altijd voor een vloer met het NSG-keurmerk, voor de beste kwaliteit en het voorkomen van onnodige kosten.

Offerte opvragen →