Ondervloer voor PVC of laminaat

kosten laminaat leggen
Ondervloer voor PVC en laminaat

Het NSG-keurmerk voor vloeren en ondervloeren is een verplichte regel bij woningbouwcorporaties en Vereniging van Eigenaars (VvE) Uitgesloten van de NSG-norm zijn, eengezinswoning of vrijstaande huizen.
Het NSG-keurmerk toont duidelijk de reductiewaarde en op welke basisvloer het kan worden toegepast.

Auwers vloeren, die als leverancier van o.a. laminaat, pvc en ondervloeren gebruik maakt van het keurmerk, wordt door de NSG gecontroleerd op basis van het vereiste onderzoeksrapport. Wij zijn als vloerenleverancier verplicht de consument juist te informeren, betreft de eisen die worden gesteld door stichting geluidshinder.

Hierdoor bent u als consument verzekerd dat de door ons geleverde pvc, laminaat, of ondervloeren, voldoen aan de alle gestelde regels van, VvE-beheer en woningbouwcorporaties.

De meeste ondervloeren die worden verkocht, hebben geen keurmerk van stichting geluidshinder.
Als u op de verpakking van de ondervloer een hoger getal ziet staan dan 10DB (bijvoorbeeld 18db of 21db) dan heeft deze ondervloer geen NSG-keurmerk. En voldoen hierdoor niet aan de voorschriften van VvE en woningbouwcoöperaties.

Let als consument goed op, in de verkoop van ondervloeren speelt helaas een grote factor van onwetendheid. Daarbij worden er regelmatig ondervloeren verkocht met onzinnige kwalificaties, die niet het beloofde resultaat opleveren, maar wel de prijs voor een rol ondervloer onnodig opdrijven.

Offerte opvragen →