Kwaliteit laminaat vloeren

Het kiezen van een nieuwe laminaat vloer is niet altijd eenvoudig. Het aanbod is tegenwoordig groot en elke PVC, Laminaat of Parketvloer heeft zijn voor en nadelen. Steeds meer klanten kiezen voor Quick Step laminaat of Vinyl vloer. Er zijn veel keuzes in laminaatvloeren, u kunt kiezen voor een matte of hoogglans vloer, brede of lange laminaatplanken, met of zonder V-groef.

Quick Step laminaatvloeren bestaan uit vier lagen. De toplaag van Quick Step laminaat is een uiterst sterke, kras en vochtbestendige HDF plaat. Auwers vloeren garandeert dat die kern niet kromtrekt of doorbuigt. De decor laag is een foto met een zeer hoge resolutie van echte houten planken, die op elk detail is nagebootst. De toplaag van wordt afgewerkt met een harde hars en daarbovenop komt nog eens een slijtbestendige toplaag die de vloer totaal beschermd tegen krassen. Dankzij dit unieke concept is Quick Step laminaat kwalitatief de beste laminaatvloer die een consument kan kopen. Kras vast en vocht bestendig. Quick Step laminaat is zo goed van kwaliteit, u kunt de laminaatvloer naar jaren nog uit elkaar halen en zonder problemen herleggen.

Bij Auwers vloeren krijgt u minimaal 20 jaar Quick Step garantie. Het laminaat is bestand tegen krassen, vocht, spelende kinderen, naaldhakken, schokken van vallende voorwerpen en zelfs tegen schroeivlekken. Quick Step PVC, Laminaat is zo perfect van kwaliteit, dat Auwers vloeren laminaat steeds vaker plaatst, in hotels, winkels, artsenpraktijken, keukens, kleedkamers, kantoren of andere publieke plaatsen.

PVC, Laminaatvloeren zijn makkelijk schoon te maken. Het vuil dringt niet door de planken heen. Laminaat kunt u schoon maken, met droge of licht bevochtigde vezeldoek, dit volstaat om de laminaatvloer optimaal te gebruiken. De Quick Step plakplinten laten ook niet los. Onze plakplinten zijn van hout met een prefecte hechtlaag. Geleverde plakplinten door bv. de Karwei bouwmarkt, laten snel los. Dit komt omdat de pakplinten van bouwmarkten zijn gemaakt van karton, met een waardeloze plaklaag.

Het verschil van Quick Step laminaat ten opzichte van bouwmarkt laminaat, is appels met peren vergelijken.

Het voordeel bij Auwers vloeren is, alles is eigen beheer, geen parketteurs van buitenaf, Quick Step verkooppunt en garantie, helder in de prijzen en u betaald bij ons pas achteraf, digitaal of via Pin.

    Contact opnemen?