Laminaat kopen en leggen

kosten laminaat leggen
Laminaat kopen en laten leggen

Duurzaamheid: Onze PVC en laminaatvloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en behouden hun schoonheid en glans jarenlang.

Gemak: Met onze inclusief legservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het installatieproces. Laat dat maar aan ons over!

Geluidsreductie: Dankzij onze TÜV-gekeurde 10db ondervloer, kun u genieten van een rustige en stille omgeving.

U bent van harte welkom: Neem een kijkje in ons  assortiment, bij ons in de showroom en ontdek de vele mogelijkheden. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van de sfeervolle leefomgeving.

 
pvc of laminaatvloer kopen all-inclusief

Wij hebben alles wat je nodig hebt, van PVC tot laminaatvloeren. En het mooie is, je kunt er ook voor kiezen om het door ons te laten leggen. Voor een vaste all-in prijs nemen we je al het werk uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw favoriete laminaat of PVC vloer uit te kiezen en wij doen de rest.

En maak je geen zorgen over geluidsoverlast. We leggen indien nodig een TÜV-gekeurde 10db ondervloer. Deze ondervloer zorgt ervoor dat het geluid tot een minimum wordt beperkt. Ideaal voor jou en je buren!

Waarom zou je het zelf doen als wij het voor je kunnen regelen? Je bespaart tijd, energie en je weet zeker dat het goed gebeurt. En dat allemaal voor een vaste all-in prijs. Dus waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete vloer en laat ons het zware werk doen!

Geef je huis een make-over met een nieuwe vloer. Of je nu kiest voor het warme gevoel van laminaat of de strakke uitstraling van PVC, wij hebben het allemaal. En met onze inclusief legservice wordt het allemaal nog makkelijker.

 

Offerte opvragen →