hoge plinten of plakplinten
Bevestigingsclips ""New Shape"" Quick Step
Hoge plinten of plakplinten

Hoge plinten staan mooi bij een rechte muur. plakplinten zijn uitstekend te gebruiken voor hoekjes en rondom deurposten. Auwers Vloeren bevestigt beide soorten plinten met vakmanschap.

Prachtige plakplinten

Onze houten plakplinten zijn uitstekend te bevestigen op alle soorten laminaat, pvc-vloeren en vinyl. De plakstrip laat niet los als aanwezig stof vooraf goed verwijdert. Deze plinten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is dus altijd een bijpassend exemplaar voor uw mooie, nieuwe vloer.

Zelf plinten bevestigen

Het bevestigen van plinten zit standaard in de legservice wanneer u bij Auwers Vloeren kiest voor inclusief leggen. Gaat u zelf aan de slag met de plinten van uw hoekjes? Voor plakplinten is een plintenschaar een aanrader. U knipt de plinten dan gemakkelijk onder een rechte hoek of een hoek van 45 graden. U sluit alles naadloos op elkaar aan.

Stijlplinten laten leggen of zelf doen?

Hoge plinten, oftewel stijlplinten, zijn zeker de moeite van het plaatsen waard. Ze zijn wit, of op kleur, dus ze passen overal bij en bieden bescherming aan de onderste stroken van de wand. Deze worden anders toch bovengemiddeld snel vies. Bovendien geven stijlplinten extra elan aan het laminaat. Bekijk ons assortiment laminaat of PVC vloeren.

Auwers vloeren you tube

hoge plinten laten zetten

Het plaatsen van hoge plinten vereist wat extra handigheid. Een plintenschaar volstaat hierbij niet. Er zal gekit en gezaagd moeten worden. Een verstekbak is hierbij zeker een vereiste. Goed afmeten ook, want een fout kan u zo een tientje kosten. Maar u kunt de bevestiging ook eenvoudig opnemen in uw bestelling bij Auwers Vloeren. Wij werken uw plinten dan naadloos voor u af.Heeft u vragen over onze legservice?

Home pagina auwers vloeren