EEN BESCHADIGDE LAMINAATPLANK VERVANGEN.

EEN BESCHADIGDE LAMINAATPLANK VERVANGEN.

In onze vorige blog gaven wij aan hoe u kleine beschadigingen in een laminaatvloer kon herstellen. Maar een beschadiging in een laminaatvloer, of pvc-vloer kunnen zo aanzienlijk zijn, dat het vervangen van de laminaatplank de enige optie is.

Het vervangen van een laminaatplank kan op twee manieren. Je kunt een deel van de laminaatvloer ophalen, en de plank vervangen.

Quick Step vloeren is een van de weinige merken vloeren, waarbij dit mogelijk is. Dit komt door de uitzonderlijke kwaliteit, van het merk Quick Step zelf. Bij de laminaatvloeren van Quick Step, is het zelfs mogelijk om de gehele laminaatvloer er onbeschadigd eruit te halen. Deze laminaatvloer kunt u dan eventueel in een andere ruimte herleggen, bijvoorbeeld bij een verhuizing.

Het is ook mogelijk om, één enkele plank te verwijderen, het ligt hieraan waar de laminaatplank zich bevindt van de kamer/woning. Deze manier van reparatie is bij het merk Quick Step mogelijk.(ZIE ONZE INSTRUCTIE VIDEO)

Laminaat of pvc-vloeren van Gamma, Karwei, Hornbach of Praxis, is dit niet zomaar mogelijk.

Ons advies is dan, om er een expert er naar te laten kijken, wat de mogelijkheden voor u zijn.

Vloeren gebaseerd op G5/easy click verbindingen is, het vervangen van een plank vrijwel onmogelijk.

www.auwersvloeren.nl

volgende blog, gaat over zelf laminaat leggen, wij vertellen u dan de tips en de trucs bij het zelf leggen van een laminaatvloer, parketvloer of pvc-vloer.

Offerte opvragen →