Stopcontact gelijkvloers ingebouwd in laminaatvloer.

Stopcontact gelijkvloers ingebouwd in laminaatvloer.

stopcontact gelijkvloers in laminaatvloer verwerkt

Opdracht, laminaat inclusief leggen Benoordenhoutseweg, Den Haag

De uitdaging was, een stopcontact gelijkvloers in de laminaatvloer te verwerken. Via een elektronica specialist in Den Haag, hebben het perfecte stopcontact gevonden. Niet zo heel makkelijk als de laminaatvloer maar negen millimeter is. Een gelijkvloers stopcontact, naast een eettafel is reuzenhandig, voor aansluiting van diverse elektronische apparatuur. Zoals, je laptop, telefoon of gourmetstel etc. Geen gehannes meer met snoeren.

Bekijk video youtube : Foto collectie inbouw stopcontact 

U bent van harte welkom, op afspraak in onze showroom, in het Forepark, Den Haag

Dan kunt u zelf ervaren, waar wij voor staan. Auwers vloeren is ruim gesorteerd, verkoop van laminaat, klik PVC en parket.  Wij vertegenwoordigen de 4 Allerbeste A-merken vloeren.

Elke vloer die wij verkopen heeft een keiharde toplaag met de norm WK34, met Nederlandse TÜV keurmerk certificaat. De meeste bouwmarkten/outlet bedrijven, hebben geen keuringsnorm, betreft de daadwerkelijke hardheid van de vloer. Hierdoor is de WK norm onbetrouwbaar. En is de aangegeven hardheid van de toplaag niet gegarandeerd.

Alle vloeren die wij verkopen, kunt u zelf leggen, of kies voor onze ALL-inclusief leggen. Gelegd door onze eigen parketteurs met vijf jaar leg garantie. Bij ons is inclusief leggen, ook daadwerkelijk inclusief leggen. Geen verborgen kosten!

 

.

 

 

Offerte opvragen →

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *