Stijlplint buitenhoek
Bevestigingsclips ""New Shape"" Quick Step

EEN PLAKPLINT OF EEN STIJLPLINT? AUWERS VLOEREN BEVESTIGT

Plakplinten zijn uitstekend te gebruiken voor hoekjes en rondom deurposten waar geen kit op mag komen. Heeft u een lange, rechte muur? Dan is een stijlplint een betere optie. Auwers Vloeren bevestigt beide soorten plinten met vakmanschap.

Prachtige plakplinten

De Quick-Step plakplinten zijn uitstekend te bevestigen op alle soorten laminaat, pvc-vloeren en vinyl. De plakstrip laat niet los als aanwezig stof vooraf goed verwijdert. Deze plinten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is dus altijd een bijpassend exemplaar voor uw mooie, nieuwe vloer.

Zelf plinten bevestigen

Het bevestigen van plinten zit standaard in de legservice wanneer u bij Auwers Vloeren kiest voor inclusief leggen. Gaat u zelf aan de slag met de plinten van uw hoekjes? Voor plakplinten is een plintenschaar een aanrader. U knipt de plinten dan gemakkelijk onder een rechte hoek of een hoek van 45 graden. U sluit alles naadloos op elkaar aan.

Stijlplinten laten leggen of zelf doen?

Hoge plinten, oftewel stijlplinten, zijn zeker de moeite van het plaatsen waard. Ze zijn wit, of op kleur, dus ze passen overal bij en bieden bescherming aan de onderste stroken van de wand. Deze worden anders toch bovengemiddeld snel vies. Bovendien geven stijlplinten extra elan aan het laminaat. Bekijk ons assortiment laminaat of assortiment PVC vloeren

Stijlplinten laten zetten

Het plaatsen van stijlplinten vereist wat extra handigheid. Een plintenschaar volstaat hierbij niet. Er zal gekit en gezaagd moeten worden. Een verstekbak is hierbij zeker een vereiste. Goed afmeten ook, want een fout kan u zo een tientje kosten. Maar u kunt de bevestiging ook eenvoudig opnemen in uw bestelling bij Auwers Vloeren. Wij werken uw plinten dan naadloos voor u af.Heeft u vragen over onze legservice?

Voordeel van Auwers Vloeren

Wij voeren met regelmaat vloeronderhoud uit voor, Woningbouwcoöperatie Portaal, en bouwbedrijven als Lemmens Afbouw, bouwbedrijf Meijer en nieuwbouwontwikkelaar Sprangersbouw. Lees ook onze referenties.