A merk laminaat
Lid Thuiswinkel. org
Gecertificeerde leggers
100% Quick Step verkoop

EEN ERVAREN LAMINAATBEDRIJF MET EEN STRAKKE HAND

Auwers vloeren heeft een lange geschiedenis, van meer dan 20 jaar. Het is begonnen met Auwers onderhoud. In de tijd voor de crisis legde deze groep zich toe op totaalrenovatie van oude huizen met verkoop als doel. De opdrachtgevers waren makelaars, particulieren en bedrijven. Vanuit Auwers onderhoud ontstond Laminaatzogelegd.nl onder deze naam hebben wij meer dan 15 jaar met veel plezier, onze klanten ten dienste gestaan. Hans Auwers keek net als een van zijn voorvaderen naar de toekomst.

Door het aanbod, in de groeiende markt van harde vloeren. De laatste jaren was het niet meer alleen laminaat vloeren wat wij verkochten, er kwamen zoveel nieuwe soorten vloeren bij. Zoals PVC lijm versie en klik versie, parket vloeren, lamelparket, tegels en natuurlijk nog de meest verkochte harde vloer, laminaat. Hier hoorde een andere bedrijf naam bij.

Sinds 5 juli 2018 is onze naam veranderd in Auwers Vloeren. Deze naam geeft voor onze klant meer duidelijkheid in de vele soorten vloeren die er zijn, die wij verkopen en leggen. Ook onze nieuwe naam, Auwers vloeren, kiest nog steeds voor kwaliteit, zekerheid, tevredenheid en een sterke garantie, met het beste merk vloer achter ons Quick Step en met daarbij de bijhorende Quick Step garantie.

Wij voeren met regelmaat vloeronderhoud uit voor, Woningbouwcoöperatie Portaal, en bouwbedrijven als Lemmens Afbouw, bouwbedrijf Meijer en nieuwbouwontwikkelaar Sprangersbouw. Lees ook onze referenties.

Voordeel van Auwers Vloeren:
– Alle verkoop en werkzaamheden zijn in eigen beheer
– Quick Step verkooppunt
– Betrouwbaar en zekerheid

Vloeren showroom,  Den haag, achter Mall of the Netherlands |Leidschenhage.
Vloeren showroom,  Rotterdam, in de buurt van Woonmall Alexandrium .
#Den Haag
#laminaat
#parket

    Contact opnemen?