A merk laminaat
Lid Thuiswinkel. org
Gecertificeerde leggers
100% Quick Step verkoop

EEN ERVAREN LAMINAATBEDRIJF MET EEN STRAKKE HAND

Auwers vloeren heeft een lange geschiedenis, van meer dan 30 jaar. Het is begonnen met Auwers onderhoud. In de tijd voor de crisis legde deze groep zich toe op totaalrenovatie van oude huizen met verkoop als doel. De opdrachtgevers waren makelaars, particulieren en bedrijven. Vanuit Auwers onderhoud ontstond Laminaatzogelegd.nl, onder deze naam hebben wij meer dan 15 jaar met veel plezier, onze klanten ten dienste gestaan. Hans Auwers keek net als een van zijn voorvaderen naar de toekomst.

Door het aanbod, in de groeiende markt van harde vloeren. De laatste jaren was het niet meer alleen laminaat wat wij verkochten, er kwamen zoveel nieuwe soorten vloeren bij. Zoals tegels, PVC lijm versie en klik versie, grindvloeren, epoctie vloeren, parket, lamelparket en natuurlijk nog de meest verkochte harde vloer, laminaat. Hier hoorde een andere bedrijf naam bij.

Sinds 5 juli 2018 is onze naam veranderd in Auwers Vloeren. Deze naam geeft voor onze klant meer duidelijkheid in de vele soorten vloeren die er zijn, die wij verkopen en leggen. Ook onze nieuwe naam, Auwers vloeren, kiest nog steeds voor kwaliteit, zekerheid, tevredenheid en een sterke garantie, met het beste merk vloer achter ons Quick Step en met daarbij de bijhorende Quick Step garantie.

Met trots melden wij dat wij het totale vloeronderhoud uitvoeren voor Woningbouwcoöperatie Portaal, en bouwbedrijven als Lemmens Afbouw, bouwbedrijf Meijer en nieuwbouwontwikkelaar Sprangersbouw. Lees ook onze referenties.

Leggen van prachtig laminaat in en om Den Haag

Auwers Vloeren legt voor particulieren en bedrijven prachtige laminaatvloeren. Ook voor schuine of ronde vloerranden schakelt u ons gemakkelijk in. Wij leveren niet alleen standaard laminaat, maar
leggen ook houten vloeren, tegel-laminaat, laminaat op vloerluiken en andere specialistische klussen. Dit doen we met veel plezier.

Quick-Step

Het merk Quick-Step levert een TÜV-gekeurde vloer met veel hardheid, kleurgarantie en planken en plinten die blijven zitten op hun plek. Probleemloos. Het Quick-Step-garantieplan verzekert de klant van warme voeten. Wij ontvangen zelden klachten over deze vloeren. Met een Quick-Step-vloer krijgt de klant een scherpgeprijsde, mooie en duurzame vloer met de juiste eigenschappen voor uw toepassing. Auwers Vloeren verkoopt dit merk en legt ook alle andere soorten.

Advies van Auwers Vloeren

Bent u zich aan het oriënteren op een mooie, nieuwe laminaatvloer? Auwers Vloeren kan u desgewenst adviseren welke vloer voor u het beste van toepassing zal zijn. Maakt u bij ons een keuze, dan leggen wij uw nieuwe vloer graag voor u. Ook plinten en dorpels leggen we vakkundig in. Een vloer gerealiseerd door een vakman blijft langer intact. En uiteindelijk is uw tevredenheid onze sterkste drive.

Een dag uit het leven van Auwers Vloeren

Een dag uit het leven van Auwers Vloeren
    Contact opnemen?