LAMINAAT LEGGEN, VOORDELIG EN ZORGELOOS

LAMINAAT LEGGEN, VOORDELIG EN ZORGELOOS

Laminaat leggen 

Laminaat is een stevige, kras vaste vloer die makkelijk schoon te houden is. Ideaal dus in gebruik. Maar tegen het leggen van laminaat zien veel mensen op. Het kost tijd, het moet nauwkeurig gebeuren, je hebt het juiste gereedschap nodig, en het produceert flink wat stof. En als je eenmaal klaar bent, wachten ook de plinten nog. Dan biedt Auwers vloeren u de oplossing: een voordelige laminaat legservice met een garantie van maar liefst twee jaar.

Wij leggen uw zelf ingekochte laminaat. 

Koopt u zelf laminaat bij een bouwmarkt of andere winkel? Dan leggen wij dit laminaat snel, vakkundig en voordelig voor u voor slechts € 6,95 per m2. Met onze laminaat leg service bespaart u tijd, moeite én overlast. Want wij werken met een laminaatknipper en Festool-stofafzuiging. Daardoor produceren wij 80% minder stof bij het laminaat leggen. En dat merkt u. Ook voldoen wij aan alle milieueisen, scheiden het afval en worden alle door ons van laminaat voorziene ruimten in huis stofvrij opgeleverd. 

Vakwerk,  service en garantie

Laat u door ons laminaat leggen? Dan bent u verzekerd van vakwerk, service en garantie. Auwers Vloeren is al meer dan 28 jaar een gerenommeerd bedrijf en een verkooppunt van Quick Step, met hierbij de Quick Step service en garantie.

Onze laminaat leg service verzorgen wij vanuit onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. 

Bekijk op Facebook

Offerte opvragen →