Beautifloor laminaat, beter kan het niet worden!

Beautifloor laminaat, beter kan het niet worden!

De voordelen van Bautifloor laminaat

1. 3D houtdessins met een keiharde toplaag, van maar liefst wk34
2. Kras & waterbestendig, met uniek dubbel kliksysteem
3. Eenvoudig in onderhoud en ook geschikt voor vloerverwarming en koeling

 

Strakke moderne 3d vloeren met oog voor detail; dat is de laminaat collectie van Beautifloor. De collectie bestaat uit de waterbestendige van Houston, tot Ardennen Door deze grote diversiteit, hebben wij gegarandeerd de kleur, die bij uw interieur past.

De Austin en Dallas series zijn met een v-groef rondom, vallen zo extra op. De Dallas serie heeft daarnaast een getekende groef, dat wil zeggen dat de optische tekening zelfs in de voeg doorloopt. Door 3D effect, niet van echt te onderscheiden!

De West-Vlaanderen serie is afgewerkt met een 2-zijdige voeg die de zijkanten, hierdoor lijkt de ruimte optisch iets groter.

De Henegouwen en Dallas series zijn uitgevoerd in brede planken, wat zorgt voor een kamer iets groter lijkt met een strakke uitstraling door een ruimere afstand tussen de 4v-groeven.

De HydroShield en het kliksysteem voorkomt dat water of andere vloeistoffen in de voegen loopt, waardoor deze vloeren geschikt zijn voor elke ruimte in huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keuken.

IJzersterke verbinding

De Uniclic verbinding zorgt voor een vaste treksterkte, waardoor de vloeren duurzaam zijn. Ga je verhuizen? Dan kun je jouw laminaatvloer schadeloos uit elkaar halen en opnieuw monteren.
Ook zijn alle Beautifloor laminaat vloeren geschikt voor vloerverwarming en koeling. Door de opbouw van de plank wordt warmte sneller opgenomen, waardoor de ruimte sneller wordt verwarmd. Dit scheelt veel energie ten opzichte van andere merken.

Beautifloor laminaatvloeren zijn dankzij de keiharde slijtlaag bestand tegen een stootje. Mocht er toch schade ontstaan aan een van de planken dan is deze eenvoudig en schadeloos te vervangen.

Waarom kiest u voor Auwers vloeren?

Offerte opvragen →